Premi Home dels Nassos

Granollers. Ciutat de traca i mocador!

HN2006

L’home dels nassos de Granollers de 2006, va ser el Granollers Promocions SA, escollit per un 18% dels 270 vots que participaren en la 2a edició.

A la vegada, la Comissió dels Nassos, atorgà un nas honorífic a A.R.A. SO, per tants anys al costat de la festa blava, perquè hem crescut junts i perquè sempre s’han arremengat les mànigues quan ho hem necessitat. Gràcies Raquel (i Àngel i Arcel).

Els nominats del 2006 eren:

1. Editorial Alpina. Per la celebració del seu 60è aniversari i per l’evolució desenvolupada en el sector cartogràfic d’excursionisme i de muntanya convertint-se en una referència important, tant a nivell nacional com internacional.

2. Parc Infantil de Nadal, PIN. Per arribar al seu 10è aniversari gràcies al gran esforç de tantes persones anònimes que durant aquests anys han tirat endavant l’entitat i la il·lusió de consolidar el PIN a Granollers.

3. Xavier Mañosa (fotògraf). Novament, l’AFP (Asociación de Fotógrafos Profesionales de España) que convoca el Premio Nacional de Fotografía Profesional, decideix premiar al fotògraf Xavier Mañosa amb un Lux de bronze per la seva col·lecció de fotografies sobre la Tèrmica de la Fàbrica de Roca Umbert. Un nou premi per aquest fotògraf que des d’el 2001, porta acumulats en 6 anys consecutius un total de 8 premis (3 finalistes, 3 Lux de plata i 2 Lux de bronze).

4. Cinemes Oscar. Després de tot el “merder” solucionat entre veïna, cinemes i ajuntament, l’únic cinema cèntric que quedava a la ciutat, decideix tancar per manca d’assistència de públic.

5. Centre Cultural de la Fundació la Caixa. El futur incert del Centre deixa de moment orfes, al teatre amateur, entitats i cine-club, d’un equipament tant necessitat per la manca d’espais d’aquestes característiques en la nostra ciutat. El “non va plus” el protagonitzà darrerament deixant cantaires i músics dels Amics de la Unió al carrer quan tenien contractada la sala per a fer-hi el concert de Santa Cecília.

6. Revetlla de Sant Joan. La regidoria de cultura, juntament amb la CAL, organitzen la revetlla de Sant Joan sense tenir en compte que hi havia unes entitats a la ciutat que en els darrers anys ja ho estaven fent. La revetlla de Sant Joan, amb una afluència de públic molt baixa, i el festival Culturaviva, amb una subvenció elevada però amb una discreta participació ciutadana, són valorats per l’organització amb la xifra de 10.000 persones.

7. Manel Balcells. Malgrat la seva brillant trajectòria política tan a nivell local com a nivell de les tasques encomanades dins el departament de Salut, un cop assumida la nova responsabilitat al capdavant del departament d’Universitats, Recerca i Societat de la Informació, amb només 19 dies, s’ha convertit en el conseller més breu de la història de la Generalitat.

8. Granollers Promocions, SA. La petició de més de 1.000 sol•licitants a uns dels 147 pisos de protecció oficial promoguts per l’Ajuntament de Granollers, ha demostrat la gran necessitat d’habitatges assequibles existent a la nostra ciutat i la conseqüent oferta de més habitatges d’aquesta tipologia.

A %d bloguers els agrada això: