Premi Home dels Nassos

Granollers. Ciutat de traca i mocador!

HN2007

L’home dels nassos de Granollers de 2007, va ser La Troca, escollit per un 30% dels 311 vots que participaren en la 3a edició.

A la vegada, la Comissió dels Nassos, atorgà un nas honorífic a Carles Lax, després de tant temps al davant de la Comissió de Festa Major, per tanta feina feta, per tants bons moments, per tantes baralles i per tantes valoracions de festa a les 3 de la matinada. Gràcies Carles.

Els nominats del 2007 eren:

1. Fira de l’Ascensió. La fira tot i invertir esforços continua sent igual que els darrers anys. No aixeca cap.

2. Parquing de l’Hospital. És el més car de la ciutat. Les persones que l’utilitzen per una urgència mèdica o per visitar un malalt paguen més que les que utilitzen els parquings del centre per anar a comprar en alguna franquicia de dissabte a la tarda

3. La Troca. Cumpleix un any de funcionament, sense haver tingut calefacció a l’hivern, aire acondicionat a l’estiu, insonorització insuficient i amb una gestió que no acaba de cumplir les expectatives i necessitats de l’espai i de les entitats.

4. La “Masia” del BM Granollers. Iniciativa per potènciar i consolidar la millor cantera del handbol estatal, tot i que, quan els jugadors tenen un bon rendiment són difícils de retenir a l’equip.

5. Oci nocturn. Amb el tancament de l’As de Copes, i degut a la política municipal, s’accentua la desaparició progressiva de l’oci nocturn al centre de la ciutat.

6. Orgue de l’esglèsia de Sant Esteve. Gràcies a les donacions públiques i les aportacions ciutadanes, Granollers gaudirà d’un orgue valorat en 430.000 euros els propers 200 anys.

7. Fundació Privada Vallès Oriental, gestora de l’Escola d’Educació Especial Montserrat Montero. La mala gestió de la FVO envers l’escola al llarg dels anys, provoca, per part de l’Ampa i el professorat, denúncies de les mancances i irregularitats a fi de ser escoltats i recolzats per l’administració.

8. Companyia de teatre Quatre x Quatre. En el seu 25è aniversari, aconsegueixen el 1r premi en el Concurs de Caixa Manlleu, el més important a nivell nacional al qual pot aspirar una companyia de teatre amateur.

A %d bloguers els agrada això: