Premi Home dels Nassos

Granollers. Ciutat de traca i mocador!

HN2008

L’home dels nassos de Granollers de 2008, va ser el Teatre de Ponent, escollit per un 18% dels 399 vots que participaren en la 4a edició.

A la vegada, la Comissió dels Nassos, atorgà un nas honorífic a Paco Cruz, per ser un dels culpables de tot des de fa molts anys i que per molts anys ho poguem veure. Gràcies Paco.

Els nominats del 2008 eren:

1. Najat el Hachmi guanyadora del premi Ramon Llull de novel·la. Amb la novel·la L’últim patriarca, Najat el Hachmi, va guanyar el premi Ramon Llull concedit per l’Editorial Planeta, el premi més ben dotat de les lletres catalanes amb 90.000 euros.

2. Col·legi d’Advocats de Granollers. L’entitat intervé en el procés de Francesc Payàs per evitar que sigui jutjat. La intervenció en el cas de Payàs, és la primera d’un nou servei que donarà el col•legi d’advocats a les famílies amb menys recursos econòmics on una vintena d’advocats treballaran de manera voluntària.

3. Copa del Rei d’handbol 2009. El Servei d’Esports de l’Ajuntament de Granollers acorda amb l’Asobal l’organització de la Copa del Rei d’handbol de 2009 a la nostra ciutat.

4. Ambicia’t. La regidoria de Mobilitat, impulsa el projecte de lloguer de bicicletes amb la finalitat de millorar la mobilitat a la ciutat. Aquest projecte que s’inicia en fase de proves amb 5 punts de lloguer entrarà en funcionament a ple rendiment el gener de 2009.

5. Mossèn Francesc Pardo nomenat Bisbe de Girona. Mossèn Francesc Pardo, després de tant de temps sent el rector de la Parroquia de Sant Esteve de Granollers, va ser nomenat Bisbe de Girona en un acte multitudinari amb més de 2000 persones a la Catedral de Girona.

6. Teatre de Ponent. El Teatre de Ponent ha estat oferint durant tot l’any una programació variada i de qualitat que ha aconseguit arribar a una gran quantitat de públic. Enguany celebra el seu 10è aniversari.

7. Centre Cultural La Caixa. La societat municipal Granollers Promocions gestiona la compra, administració i explotació de l’equipament cultural per assegurar-ne el funcionament amb activitats culturals i educatives.

8. Memòria històrica. Al novembre de 2007 es trobava un nou refugi antiaeri a la Plaça Maluquer i Salvador que no es va poder obrir fins al 2008 degut a la Campanya de Nadal. Aquesta troballa ha servit als historiadors de la ciutat durant el 2008 com un element més per a promoure la memòria històrica amb una infinitat d’actes en el 70 aniversari del bombardeig de la ciutat. Durant aquest any també s’ha obert a la ciutat el Centre de Cultura de Pau de Can Jonch.

A %d bloguers els agrada això: