Premi Home dels Nassos

Granollers. Ciutat de traca i mocador!

HN2010

L’home dels nassos de Granollers de 2010, va ser per en L’Esquerda Casal Popular de Granollers, escollit per un 22% dels 320 vots que participaren en la 6a edició.

A la vegada, la Comissió dels Nassos, atorgà un nas honorífic a La Colla de Diables de Granollers, perquè fa 25 anys que de la mà de membres de la colla dels Blaus van néixer els Diables de Granollers. Els diables varen representar un impuls important a la Festa Major, al seu voltant es va reorganitzar el grup de portadors dels gegants, es varen recuperar les tronades de migdia o la traca dels mil metres. Els diables van participar activament en actes com: la inauguració de la restauració de la Porxada, la col·locació de  la primera pedra del Palau Olímpic o la inauguració del llac de Ponent. En definitiva els Diables de Granollers han esdevingut  en aquests 25 anys un referent en la recuperació de la cultura de foc a la nostra ciutat. Actualment, al 2010, estrenen cap de la colla gran, l’Oriol Barnet Pizarro, Llucifer i fill de dos blaus fundadors de la colla de diables. Gràcies Diables.

Els nominats del 2010 van ser:

L’Esquerda, Casal Popular de Granollers Enguany celebra 5 anys, i tot i els seus alts i baixos, s’ha reafirmat com un espai autònom i autogestionat dins de l’oci popular de la ciutat i consolidant esdeveniments com el Cicle de Cants i Autors.

Ambicia’t Fa dos anys, ja ens ho ensumavem! El 2008 la regidoria de Mobilitat impulsava el projecte de lloguer de bicicletes, i ara, admet que no funciona i busca solucions per fomentar-ne l’ús, sense descartar suprimir el servei si els canvis no donen resultats positius.

Comissió de Festa Major Per permetre la inserció d’una imatge del Drac de Mataró en el programa de butxaca de la Festa Major de Blancs i Blaus 2010, tenint a la ciutat un magnífic i ampli bestiari per a promocionar.

Rocaumbert|f.a. Després de tant de temps negociant amb Blancs i Blaus una sortida viable a les necessitats d’espai de treball, avui dia, encara no està confirmada la proposta per als locals/tallers de les colles de la Festa Major. S’ha donat prioritat a altres projectes deixant per al darrer moment les solucions per a un dels motors del teixit associatiu i participatiu de la ciutat.

Aravallès El diari digital del Vallès Oriental ha celebrat el seu primer any aconseguint 2.500 usuaris com a lectors consolidats en un espai orfe entre els mitjans escrits que informen sobre la comarca. Aquest diari, aposta per convertir-se en un referent territorial i element de comunicació social dels vallesans per informar-se gratuïtament i des de la xarxa.

Santi Montagud Per ser home de pensaments i ploma lliure.

Aleix Espargaró Després de saltar-se un stop, els agents de la Guàrdia Civil van comprovar que circulava sense punts en el seu permís de conduir. El pilot de MotoGP declarà que desconeixia que havia perdut tots els punts del carnet i que no havia rebut cap notificació al respecte.

Amma La mestra hinduista aplegà al Palau d’Esports prop de 30.000 persones que feren cua pacientment per rebre una abraçada d’esperança. La seva visita que era l’única a Catalunya i a l’Estat espanyol dins de la seva gira europea, va coincidir, curiosament, amb la visita del Papa Benet XVI a la ciutat de Barcelona. Va ser una jornada de molta fe.

No comments yet»

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: