Premi Home dels Nassos

Granollers. Ciutat de traca i mocador!

Nominacions a l’Home dels Nassos 2012. Podeu votar-los!

Per fi, ja són aquí, els nominats a l’Home dels Nassos de Granollers 2012. Voteu i participeu en el sorteig d’una tablet android cedida per Soetix Informàtica.

Utilitiza el formulari de la columna del costat o envia un correu amb la teva opció i dades personals (nom, cognoms, telèfon i mail) a blaus@blancsiblaus.cat o bé homedelsnassos2@gmail.com. També pots buscar-nos al twitter o al facebook.

Col·lectiu Imagina’t un Granollers amb + color
Per generar debat vers el color, la vida i la grisor de la nostra ciutat. Per portar aquest debat a peu de carrer i burxar en la consciència del poble.

Brubaker, associació que gestiona la Sala de Concerts de Rocaumbert, NauB1
Per voler construir un espai d’oci de qualitat malgrat el poc costum de descobrir propostes musicals i pagar per descobrir-les. Per treballar per a que la cultura no sigui un luxe de la gent d’aquesta ciutat (i comarca).

Jornades #TotPerUnPregó
Per haver pogut crear un espai “neutral” de debat entre blancs i blaus i aconseguir canviar les bases del jurat en un any que… Però que passarà l’any vinent?

Pla d’Implicació amb el Paisatge de Granollers
Per engegar un procés participatiu, com a mínim curiós, a través d’un material que no entenen ni els més savis en processos de participació, i que no deixa de ser merament consultiu (i acotat amb prèvia tria sobre allò que es parla).

M. Àngels Olano
Per desobeir la línia discursiva del seu partit i voler estar atenta a la remor de la gent del poble, i de pas, guanyar-se ràpidament la confiança d’un altre partit, que la podria col·locar en algun càrrec de confiança.

B.M. Granollers
El Club d’handbol de la ciutat entra en concurs de creditors pel deute acumulat d’1.600.000 euros. Si durant aquest procés no s’arriba a pactes amb els creditors, el Club haurà de parar l’activitat, és a dir, deixarà de tenir equip professional.

Open Night Granollers
Gran iniciativa de l’Associació de comerç Gran Centre Granollers, que per 12 euros permet comprar/menjar/dormir a la ciutat al més pur estil de “Mujeres al borde de un ataque de nervios”. #TxabacanCoolStyle

Colla de Gegants de Granollers
Després del sotrac, forat i fugida de l’antiga gestió de l’entitat, els geganters, han refet la Colla i s’han obert a la ciutat.

No comments yet»

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: